Klant Reacties

ouderwetse klantvriendelijkheid

Waar kom je het nog tegen, dat een bedrijf haar klanten klantvriendelijk behandeld? Niet vaak meer maar nu mocht ik het weer ervaren bij dit bedrijf. Wat een toppers!
 
De band van de auto van mijn vrouw was volledig aan gort gereden, omdat zij de melding "te lage bandenspanning"  minder snel serieus had genomen. Dus thuis constateerden wij een platte achterband. Zat een schroef in. Geen reservewiel. Vanmorgen om 8 u gebeld. Uitgelegd dat ik niet kon rijden en dus de band niet kon brengen.
Geen probleem. Ze kwamen de velg met band thuis ophalen en kwamen hem ook weer thuis afleveren nadat er een nieuwe band op was gemonteerd. Ik wilde hem er zelf onder zetten maar dat werd niet toegestaan. Zij deden dat voor mij. Daar werden geen extra kosten voor gerekend.
 
Waar vind je dat nog?  Had al goede ervaringen met zomer/winterbanden wissel en bandenopslag maar nu ben ik helemaal een fan van hen geworden. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Bedankt Ernst Zuidema en collega's voor jullie service.
 
Omer

Omer,
Bandenwissel

Wederom uitstekend geholpen en , niet onbelangrijk, conform het afgesproken uur. Krijg vakkundig advies en vragen worden direct beantwoord. Prijs/kwalitei t verhouding is zeker 5 sterren waard. Probee r het maar eens bij een ander bedrijf. Hier wordt de klant nog als klant gezien en behandeld. Klasse!

Omer Kouer,
Bandenwissel

Heb vandaag de zomerbanden laten omwisselen voor winterbanden. Uitleg en persoonlijke benadering vond ik een verademing. D aar kunnen heel wat andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Omer

Omer Kouer, Lelystad
Nieuwe velgen en banden
Ik heb vorige week nieuwe velgen en banden laten monteren door Ernst Zuidema en ik moet zeggen dat hij dit als een professional aan mij goed uitgelegd heeft wat banden doen en wat ik precies nodig had onder mijn mercedes. I k ben hier erg blij mee en rijd nu ook een stuk veiliger dankzij hun expertise. Een top bedrijf waar ik zeer zeker terugkom en zeker goedkoop!!!!!! Bedankt Ernst.
Willem, Diemen
Nieuwe banden
Ik kon mijn velgen na sluitingstijd nog achterlaten, de volgende dag werd ik al gebeld dat ze klaar waren! op advies van de bandengarage heb ik voor banden gekozen die een stuk goedkoper waren dan de gene die ik gezien had en ze hebben het gemonteerd en gebalanceerd voor een lage prijs.
Rinaldo van Doorn, Lelystad
Overzichtelijke Website

Website is zeer overzichtelijk en ik kon zeer snel iets bestellen. Ook tijdens het bestelproces werd ik op de hoogte gehouden van de levertijden

Fank T, Almere
Goede kwaliteit

Bandengarage is een bedrijf waar ik met gerust hart naartoe kan gaan, men heeft uitgebreide expertise en is zeer behulpzaam

Alex, Lelystad
Designed by Sales2You
BandenGarage Lelystad © 2021